Riippu hylly ikea

Riippusäilytys – uutta liitoa säilytykseen – IKEA

Riippusäilytys – uutta liitoa säilytykseen – IKEA

… tarkoittaa yleensä myös sitä, että ne ovat keveitä ja kauniita vaihtoehtoja tai lisäapuja jyhkeiden kaappien ja seinään porattavien hyllyjen rinnalle.

Riippusäilytys on nerokas tapa hyödyntää kodin erilaiset tilat ja laittaa ne hyötykäyttöön. Tutustu laajaan valikoimaamme!

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

Hylly tarjoaa paikan koriste-esineille ja muille tavaroille. Hyllyt ovat saatavana eri kokoisina ja tyyleinä. Löydä meiltä myös avohyllykkö. Katso hyllyt!

KALLAX Hylly, valkoinen, 77×77 cm – IKEA

Valkoinen SKÅDIS-säilytystaulu, jossa on erilaisia SKÅDIS-sarjan hyllyjä ja purkkeja, joissa. Valkoinen SKÅDIS-säilytystaulu kiinnitettynä työpöydän reunaan …

KALLAX Hylly, valkoinen, 77×77 cm. Pystyssä tai vaakasuorassa, seinän vieressä tai huoneenjakajana – KALLAX-sarjan hyllyt sopivat moneen ja sopeutuvat makuusi, tilaasi, budjettiisi ja tarpeisiisi. Tuunaa hyllystä oman näköinen laatikoilla, lisähyllyillä, laatikoilla ja sisusteilla.

Seinäsäilytys & -koukut – IKEA

Säilytysteline seinälle – Seinäkoukut ja hylly seinälle – IKEA

Seinähyllykokonaisuudet ovat hyllykokonaisuuksia, jotka on suunniteltu juuri sinulle, joka etsit toimivaa, kaunista tapaa pistää kaikki seinätilasi …

Onko säilytysteline seinälle käynyt mielessäsi? Seinähyllyt seinälle, seinäkoukut ja muut seinäsäilytysratkaisut vapauttavat tilaa lattialta ja tasoilta. Katso!

Seinähyllykokonaisuudet koristavat ja kokoavat – IKEA

Seinähyllykokonaisuudet koristavat ja kokoavat – IKEA

On muutamia erilaisia vaihtoehtoja riippuen siitä, mitä haluat hyllyssä säilyttää ja millainen hylly sopisi keittiösi tyyliin. Jos etsit ratkaisua useimmin …

Seinähyllykokonaisuudet sopivat kaikille, jotka haluavat saada seinänsä hyötykäyttöön. Tutustu valikoimiimme!

Keittiön hyllyt – Keittiön seinähyllyt ja lautashyllyt – IKEA

Keittiön hyllyt – Keittiön seinähyllyt ja lautashyllyt – IKEA

Keittiön seinähylly ja lautashylly ovat oiva tapa lisätä keittiön säilytystilaa. Luo keittiön seinille oma tyyli ja pidä tärkeät keittiövälineet käsiesi ulottuvilla. Tilaa keittiön hyllyt!

EKET Hylly+4 lokeroa, valkoinen, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Hylly+4 lokeroa, valkoinen, 70x35x70 cm Pieni EKET-kaappi on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Valittavissa on pirteitä värejä ja hillittyjä sävyjä. Kaapin voi asettaa lattialle tai kiinnittää seinälle, jolloin lattiatilaa jää käyttöön enemmän.

EKET Seinähylly, valkoinen, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Seinähylly, valkoinen, 70x35x70 cm Pieni EKET-kaappi on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Valittavissa on pirteitä värejä ja hillittyjä sävyjä. Seinään kiinnitettävä EKET-kaappikokonaisuus hyödyntää seinätilat ja vapauttaa lattiatilaa.

BESTÅ Hylly + vitriiniovet, valkoinen/Glassvik … – IKEA

BESTÅ Hylly + vitriiniovet, valkoinen/Glassvik valkoinen/huurrelasi, 120x42x64 cm – IKEA

BESTÅ Hylly + vitriiniovet, valkoinen/Glassvik valkoinen/huurrelasi, 120x42x64 cm Kaikki, mitä tarvitset tavaroiden fiksuun säilytykseen ja kodin järjestyksenpitoon. Valitse valmis kokonaisuus tai suunnittele ihan oma yhdistelmä, joka sopii tyyliisi ja säilytystarpeisiisi. Tämä on vain yksi monista, monista mahdollisuuksista.

Keywords: riippu hylly ikea, roikkuva kori ikea, ikea roikkuva kori