Jysk vetimet

Nupit HADSTEN 5 kpl/pkt – JYSK

Nupit HADSTEN 5 kpl/pkt | JYSK

Kun teet ostoksia JYSKin verkkokaupasta, voit valita usean toimitustavan väliltä. Voit valita toimituksen lähimpään JYSK-myymälään tai suoraan kotiisi tai …

Vetimet ja nupit | Osta Clas Ohlsonilta

Vetimet ja nupit. Vaihda nupit ja kahvat – suuri muutos pienellä vaivalla. Helppo tapa uudistaa keittiö ja kylpyhuone. Uusilla nupeilla ja vetimillä voit …

Osta Vetimet ja nupit Clas Ohlsonin verkkokaupasta tai jostakin myymälästämme

Vetimet | Vedin oviin ja laatikoihin K-Raudasta – K-Rauta

Laajasta valikoimasta nuppivedin ja kalustevedin esimerkiksi kaappeihin ja laatikoihin. Tutustu ja tilaa edulliset vetimet kalusteisiin ja oviin K-Raudasta!

Kalustevetimet | Karkkainen.com verkkokauppa

Vanhan kalusteen tai keittiökaapistojen ilmettä on helppo päivittää uusien vetimien avulla! Vetimet ovat pieni, mutta erittäin oleellinen osa kalusteen …

Kalustevetimet uudistavat ilmettä!

Muutoksen ei aina tarvitse olla suurta ollakseen näyttävää. Vanhan kalusteen tai keittiökaapistojen ilmettä on helppo päivittää uusien vetimien avulla! Vetimet ovat pieni, mutta erittäin oleellinen osa kalusteen ulkonäköä. Vetimillä saat kalusteen helposti sopimaan paremmin asunnon muuhun sisustukseen. Säväytä halutessasi upeilla, näyttävän kokoisilla kalustevetimillä tai häivytä kokonaisuutta siroilla ja huomaamattomilla nupeilla.

Vetimet ovat merkittävä osa keittiön tai kalusteen ulkonäköä

Yksityiskohdilla on suuri merkitys. Halvat vetimet korkealuokkaisessa kalusteessa eivät tee kokonaisuudelle kunniaa. Vetimet ja nupit ovat ikään kuin piste i:n päälle. Niiden avulla on helppo vaihtaa huonekalun tai oven ilmettä aivan toiseksi. Kärkkäisen kautta saat myös muun muassa keittiön välitilaan sopivat paneelit sekä uudet keittiöaltaat pieneen pintaremonttiin!

Vetimien täytyy palvella päivittäisessä käytössä

Keittiö on paikka, jossa vetimet joutuvat päivittäisen tarkastelun kohteeksi. Paitsi että ovien vetimet saavat näyttää hyvältä, niiden tulee myös palvella sujuvasti käyttäjäänsä. Tärkeintä on siis, että vetimien avulla ovet avautuvat ja sulkeutuvat helposti. Kalustevedin ei välttämättä ole hyvä vain siksi, että se näyttää hyvältä. Onko siihen myös helppo tarttua? Puhdistuuko se vaivatta? Pysyykö se paikallaan, ei repsota tai lähde tahattomasti irti?

Vetimet – messinki, moderni vai joku muu?

Valkoiset, mattapintaiset keittiönkaapit ovat perinteinen näky suomalaisessa keittiössä. Kun oveen asennetaan messinkiset vetimet, sopii keittiö muitta mutkitta perinteiseen makuun. Nahkaiset vetimet taas tekevät ilmeestä trendikkään, pienellä boho-vivahteella. Musta, suorakaiteen muotoinen kalustevedin tuo heti keittiön lähemmäs modernia nykypäivää. Uniikkia persoonallisuutta tarjoa taas puuvedin, joka on kenties maalattu aivan eri sävyillä, kuin viereisen oven vedin.

Myös irtokalusteet tarvitsevat arvoisensa vetimet. Usein vanha, käytössä rähjääntynyt antiikkikaluste on kenties 70-luvulla modernisoitu lateksilla sekä nyt jo resuisilla muovivetimillä. Kaluste ei suinkaan ole lopullisesti pilalla! Tehokkaalla maalinpoistolla ja uudella pintakäsittelyllä rujokin kaluste saa pian uuden elämän. Kokonaisuus täydentyy tyyliin sopivilla vetimillä. Vanhojen, ajanmukaisten vetimien käyttö on mukavaa, mutta niiden metsästys voi olla haastavaa puuhaa. Vanhaan kalusteeseen sopii yhtälailla uusvanhat, entisen mallin mukaisesti valmistetut vetimet.

Koukut, vetimet ja helat | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Koukut, vetimet ja helat –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Koukut, vetimet ja helat –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Keittiön kaapin vetimet viimeistelevät kokonaisuuden – IKEA

Keittiön kaapin vetimet viimeistelevät kokonaisuuden – IKEA

Keittiön kaapin vetimet ovat viimeistelty silaus kokonaisuuteen. Laatikon vetimet on valmistettu eri materiaaleista ja on helppo vaihtaa itse. Tutustu!

Vetimet, kahvat ja nupit keittiöön – Epoq – Gigantti verkkokauppa

Vetimet ja nupit – Messinki. Keittiön kaappien vetimet viimeistelevät keittiösi ilmeen. Täältä löydät valikoimamme messinkisiä vetimiä ja nuppeja.

Löydä sopivatvetimet ja nupit keittiön laatikoihin ja kaappeihin Gigantin laajasta Epoq-valikoimasta.

Vetimet ja kalustehelat edullisesti netistä – Taloon.com

Vetimet ja kalustehelat edullisesti netistä | Taloon.com

Vedin laatikossa tai kaapissa on keittiön tärkeä yksityiskohta sekä käytännön että ulkomuodon kannalta. Erityisesti kaapin vetimet kannattaa valita hyvin, …

Vetimillä keittiön kaapit, kodin säilytyskalusteet ja ovet saavat uuden ilmeen edullisesti. Tilaa helposti Taloon.comista!

VETIMET arkistot – Helatukku

VEDIN 350 MM MESSINKI HARJATTU. Uutuus! Profiilivedin Wing on suoralinjainen, etureunastaan hieman alaspäin taipuva, takakiinnitteinen alumiinivedin. Vetimen …

Keywords: jysk vetimet