Ikea vittsjö sivupöytä

VITTSJÖ Tietokonepöytä, valkoinen/lasi, 35×65 cm – IKEA

IKEA VITTSJÖ-sarjan vitriinihylly ja palkintokaappi on yksinkertainen, jotta tavarasi saavat … VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm …

VITTSJÖ Tietokonepöytä, valkoinen/lasi, 35×65 cm Metalli ja karkaistu lasi antavat tälle tietokonepöydälle keveän ilmeen. Aseta se sohvan viereen ja nauti uudesta tyylikkäästä kotitoimistostasi.

VITTSJÖ Tietokonepöytä, valkoinen, lasi, 100×36 cm – IKEA

IKEA VITTSJÖ -sohvapöytä. 15 €. eilen 21:05. Etelä-Pohjanmaa. Myydään. 6. Ikea Galant pöytä lasitasolla, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Helsinki, …

VITTSJÖ Tietokonepöytä, valkoinen, lasi, 100×36 cm. Monikäyttöinen ratkaisu pieneenkin tilaan. Erillinen hylly kannettavalle tietokoneelle.

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea, lasi, 35×65 cm

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea, lasi, 35×65 cm – IKEA

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea, lasi, 35×65 cm. Valmistettu karkaistusta lasista ja metallista. Kestävyydestään huolimatta ne tekevät ilmeestä kevyen ja ilmavan.

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea/lasi, 100×36 cm

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea/lasi, 100×36 cm – IKEA

VITTSJÖ Tietokonepöytä, mustanruskea/lasi, 100×36 cm Valmistettu karkaistusta lasista ja metallista. Kestävyydestään huolimatta ne tekevät ilmeestä kevyen ja ilmavan. Kalusteen ilmettä on helppo muokata kääntämällä hyllylevyä. Levyn toinen puoli on mustanruskea, toinen musta.

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm – IKEA

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm VITTSJÖ-sarjapöydän yksinkertainen ja konstailematon ulkomuoto luo avoimen ja keveän ilmeen Pöytiä voidaan käyttää yksin tai yhdessä tai matalamman pöydän voi sijoittaa korkeamman pöydän alle. Pöytälevyt ovat helppohoitoista karkaistua lasia.

VITTSJÖ Sohvapöytä, valkoinen/lasi, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Sohvapöytä, valkoinen/lasi, 75 cm Tämän sohvapöydän selkeälinjainen tyyli luo avoimen ja keveän ilmeen. Kestävät ja konstailemattomat materiaalit sopivat hyvin arkeen – ja hylly tarjoaa lisää säilytystilaa. Pöytälevy on helppohoitoista karkaistua lasia.

VITTSJÖ-sarjan lasivitriinihyllyt ja palkintokaapit – IKEA

VITTSJÖ-sarjan lasivitriinihyllyt ja palkintokaapit – IKEA

IKEA VITTSJÖ-sarjan vitriinihylly ja palkintokaappi on yksinkertainen, jotta tavarasi saavat loistaa. Lasivitriinihylly kestää vuodesta toiseen. Tutustu IKEA-verkkokaupassa!

VITTSJÖ Sohvapöytä, mustanruskea/lasi, 75 cm – IKEA

VITTSJÖ Sohvapöytä, mustanruskea/lasi, 75 cm Tämän sohvapöydän selkeälinjainen tyyli luo avoimen ja keveän ilmeen. Kestävät ja konstailemattomat materiaalit sopivat hyvin arkeen – ja hylly tarjoaa lisää säilytystilaa. Pöytälevy on helppohoitoista karkaistua lasia.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 134ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea vittsjö sivupöytä