Ikea viinilasi

Viinilasit ja shampanjalasit kruunaavat juhlakattauksen – IKEA

Viinilasit ja shampanjalasit kruunaavat juhlakattauksen – IKEA

Viinilasit & samppanjalasit. Onko mieleesi roteva ja hedelmäinen punaviini vai enemmänkin rapsakan kuiva valkoviini? Tai ehkä nyt tekee mieli iloista kuplivaa?

Viinilasit, kuohuviinilasit ja shampanjalasit kuuluvat juhlaan. Kauniit, kestävät ja edulliset punaviinilasit ja valkoviinilasit löydät meiltä, tutustu!

SVALKA Viinilasi, kirkas lasi, 30 cl – IKEA

SVALKA Viinilasi, kirkas lasi – IKEA

SVALKA Viinilasi, kirkas lasi. Lasin muoto antaa juoman aromien ja maun kehittyä ihanteellisiksi. Klassinen muoto sopii kaikkiin tilaisuuksiin – ja mikset pitäisi varastossa muutamaa ylimääräistä lasia isompien juhlien varalle.

STORSINT Viinilasi, kirkas lasi, 49 cl – IKEA

STORSINT Viinilasi, kirkas lasi – IKEA

STORSINT Viinilasi, kirkas lasi. Lasit on suunniteltu parantamaan juoman makua: esimerkiksi maljan muodon ansiosta viinin maut ja aromit kehittyvät paremmin. Kristallimainen lasi kiiltelee ja kilisee kauniisti, kun kohotat maljan toisten kanssa.

SÄLLSKAPLIG Viinilasi, kirkas lasi/kuvioitu, 27 cl – IKEA

SÄLLSKAPLIG Viinilasi, kirkas lasi/kuvioitu, 27 cl Kaipaatko mummolan päivällisiä vai pidätkö muuten vain perinteikkäästä, kauniista lasista? Siinä tapauksessa nämä lasiastiat sopivat juuri sinulle. Ajaton ja elegantti tyyli hivelee silmää ja tuo kattaukselle perinteikkään ilmeen.

STORSINT Punaviinilasi, kirkas lasi, 68 cl – IKEA

STORSINT Punaviinilasi, kirkas lasi – IKEA

STORSINT Punaviinilasi, kirkas lasi. Lasit on suunniteltu parantamaan juoman makua: esimerkiksi maljan muodon ansiosta viinin maut ja aromit kehittyvät paremmin. Kristallimainen lasi kiiltelee ja kilisee kauniisti, kun kohotat maljan toisten kanssa.

OMBONAD Viinilasi, harmaa, 41 cl – IKEA

OMBONAD Viinilasi, harmaa, 41 cl Tyylikkään minimalismin ja rustiikkisten materiaalien yhteispeliä. OMBONAD-mallisto on ajaton, mutta myös rohkean moderni. Tuotteet muodostavat yhteensopivan kokonaisuuden, ja yksinäänkin ne toimivat katseenvangitsijoina kodissa kuin kodissa.

SVALKA-sarjan jalalliset lasit sopivat arkeen ja juhlaan

SVALKA-sarjan jalalliset lasit sopivat arkeen ja juhlaan – IKEA

IKEA SVALKA -sarjan jalalliset lasit sopivat yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta niin arkeen kuin juhlaankin. Lasin muoto antaa juoman aromien kehittyä juuri oikein. Katso kaikki jalalliset lasit.

STORSINT Valkoviinilasi, kirkas lasi, 32 cl – IKEA

STORSINT Valkoviinilasi, kirkas lasi, 32 cl Lasit on suunniteltu parantamaan juoman makua: esimerkiksi maljan muodon ansiosta viinin maut ja aromit kehittyvät paremmin. Kristallimainen lasi kiiltelee ja kilisee kauniisti, kun kohotat maljan toisten kanssa.

STORSINT Punaviinilasi, kirkas lasi, 67 cl – IKEA

STORSINT Punaviinilasi, kirkas lasi, 67 cl Lasit on suunniteltu parantamaan juoman makua: esimerkiksi maljan muodon ansiosta viinin maut ja aromit kehittyvät paremmin. Kristallimainen lasi kiiltelee ja kilisee kauniisti, kun kohotat maljan toisten kanssa.

Keywords: ikea viinilasi, ikea viinilasit, ikea kuohuviinilasit, ikea shampanjalasi, viinilasi ikea, viinilasit ikea, ikea shampanjalasit, ikea punaviinilasi, kuohuviinilasit ikea, ikea samppanjalasit, shampanjalasi ikea