Ikea tyssedal

TYSSEDAL-sarjan ajatonta tyyliä- valkoinen yöpöytä – IKEA

TYSSEDAL-sarjan ajatonta tyyliä- valkoinen yöpöytä – IKEA

TYSSEDAL Ovi, valkoinen, 50×229 cm. TYSSEDAL-oven klassiseen tyyliin paneeleineen ja pehmeine muotoineen on helppo ihastua. Oven vaalea, skandinaavinen ilme …

Pidätkö klassisesta tyylistä ja raikkaan valkoisesta? Tutustu TYSSEDAL-sarjaan: valkoinen yöpöytä, lipastoja, vaatekaappi, peili ja pukeutumispöytä. Lue lisää ja tilaa heti!

TYSSEDAL Vaatekaappi, valkoinen, peililasi, 88x58x208 cm

TYSSEDAL Vaatekaappi, valkoinen, peililasi, 88x58x208 cm – IKEA

TYSSEDAL Vaatekaappi, valkoinen, peililasi, 88x58x208 cm. Kevyt ja siisti käsintehty ilme. Ripusta huomisen asu valmiiksi yläreunassa olevaan uraan ja nuku aamulla muutama minuutti pidempään.

TYSSEDAL Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 127×81 cm

TYSSEDAL Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 127×81 cm – IKEA

TYSSEDAL Lipasto, 6 laatikkoa, valkoinen, 127×81 cm. Viikkaa vaatteesi pehmeästi sulkeutuviin laatikoihin ja nauti lipaston pehmeistä muodoista ja käsintehtyjen yksityiskohtien tunnusta. Kevyt skandinaavinen ilme näyttää upealta muihin TYSSEDAL-sarjan kalusteisiin yhdistettynä.

TYSSEDAL Ovi + saranat, valkoinen, 50×229 cm – IKEA

TYSSEDAL Ovi + saranat, valkoinen, 50×229 cm TYSSEDAL-oven klassiseen tyyliin paneeleineen ja pehmeine muotoineen on helppo ihastua. Oven vaalea, skandinaavinen ilme ja ajaton malli eivät koskaan mene pois muodista. Ovi voidaan asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

TYSSEDAL Lipasto, 4 laatikkoa, valkoinen, 87×76 cm – IKEA

TYSSEDAL Lipasto, 4 laatikkoa, valkoinen, 87×76 cm Viikkaa vaatteesi pehmeästi sulkeutuviin laatikoihin ja nauti lipaston pehmeistä muodoista ja käsintehtyjen yksityiskohtien tunnusta. Kevyt skandinaavinen ilme näyttää upealta muihin TYSSEDAL-sarjan kalusteisiin yhdistettynä.

TYSSEDAL Yöpöytä, valkoinen, 51×40 cm – IKEA

TYSSEDAL Yöpöytä, valkoinen, 51×40 cm Illan lukuhetken jälkeen voit sujauttaa kirjan pehmeästi sulkeutuvaan laatikkoon. Perinteinen pohjoismainen muotoilu sopii hyvin yhteen muiden TYSSEDAL-sarjan kalusteiden kanssa. Helposti avattavassa ja suljettavassa laatikossa on pysäyttimet.

TYSSEDAL Ovi, valkoinen, lasi, 50×229 cm – IKEA

TYSSEDAL Ovi, valkoinen, lasi, 50×229 cm. TYSSEDAL-oven klassiseen tyyliin paneeleineen ja pehmeine muotoineen on helppo ihastua. Oven vaalea, skandinaavinen ilme ja ajaton malli eivät koskaan mene pois muodista.

PAX / TYSSEDAL Vaatekaappi, valkoinen … – IKEA

PAX / TYSSEDAL Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen lasi, 175x60x236 cm – IKEA

PAX / TYSSEDAL Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen lasi, 175x60x236 cm Yksinkertainen on kaunista. Tämä perusratkaisu auttaa alkuun, ja siinä on tilaa lisäsisusteille, jos haluat päivittää kaappia myöhemmin. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

TYSSEDAL Ovi, valkoinen, 50×229 cm – IKEA

TYSSEDAL Ovi, valkoinen, 50×229 cm. TYSSEDAL-oven klassiseen tyyliin paneeleineen ja pehmeine muotoineen on helppo ihastua. Oven vaalea, skandinaavinen ilme ja ajaton malli eivät koskaan mene pois muodista.

Keywords: ikea tyssedal