Ikea söderhamn kulmasohva

SÖDERHAMN 4:n istuttava kulmasohva, Pääty auki/Lejde …

SÖDERHAMN 4:n istuttava kulmasohva, Pääty auki/Lejde harmaa/musta – IKEA

SÖDERHAMN 4:n istuttava kulmasohva, Pääty auki/Lejde harmaa/musta Jos sohvan ulkomuoto miellyttää, kokeile myös istumista! Syvät istuimet, liikuteltavat selkätyynyt ja pehmeä päällinen tekevät istuimesta erityisen mukavan. Luo oma yhdistelmäsi, istuudu ja ota rennosti.

SÖDERHAMN-sohvat – 10 vuoden takuu – IKEA

SÖDERHAMN-sohvat – 10 vuoden takuu – IKEA

SÖDERHAMN-sohva on mukavan matala sohva. Suunnittele sohva ja yhdistä eri osia – saat kotiisi mittatilaussohvan. Tutustu SÖDERHAMN-sarjaan!

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Fridtuna … – IKEA

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Fridtuna tummanharmaa – IKEA

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Fridtuna tummanharmaa Tyylikkään ilmava ulkoasu ja syvät, reilunkokoiset istuimet. Luo oma SÖDERHAMN-sohvasi, istu alas ja rentoudu – itseksesi tai yhdessä koko perheen kanssa. Jos tarvitset isomman sohvan, voit lisätä useamman istuinosan nykyiseen sohvaasi.

SÖDERHAMN 4:n istuttava kulmasohva, Pääty auki … – IKEA

SÖDERHAMN 4:n istuttava kulmasohva, Pääty auki/gunnared beige – IKEA

SÖDERHAMN 4:n istuttava kulmasohva, Pääty auki/gunnared beige. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Fridtuna … – IKEA

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Fridtuna tummanharmaa – IKEA

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Fridtuna tummanharmaa Tyylikkään ilmava ulkoasu ja syvät, reilunkokoiset istuimet. Luo oma SÖDERHAMN-sohvasi, istu alas ja rentoudu – itseksesi tai yhdessä koko perheen kanssa. Jos tarvitset isomman sohvan, voit lisätä useamman istuinosan nykyiseen sohvaasi.

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Lejde harmaa …

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Lejde harmaa/musta – IKEA

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Lejde harmaa/musta. Jos sohvan ulkomuoto miellyttää, kokeile myös istumista! Syvät istuimet, liikuteltavat selkätyynyt ja pehmeä päällinen tekevät istuimesta erityisen mukavan. Luo oma yhdistelmäsi, istuudu ja ota rennosti.

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Gunnared beige

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Gunnared beige – IKEA

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Gunnared beige. Jos sohvan ulkomuoto miellyttää, kokeile myös istumista! Syvät istuimet, liikuteltavat selkätyynyt ja pehmeä päällinen tekevät istuimesta erityisen mukavan. Luo oma yhdistelmäsi, istuudu ja ota rennosti.

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Gunnared … – IKEA

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Gunnared keskiharmaa – IKEA

SÖDERHAMN 6:n istuttava kulmasohva, Gunnared keskiharmaa. SÖDERHAMN-sarjan istuimissa on syvä, matala ja pehmeä istuin. Irralliset selkätyynyt antavat lisätukea.

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Gunnared beige

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Gunnared beige – IKEA

SÖDERHAMN 3:n istuttava kulmasohva, Gunnared beige. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

Keywords: ikea söderhamn kulmasohva