Ikea smycka

SMYCKA-tekokukat tuovat sisustukseen vehreyttä ja iloa – IKEA

SMYCKA-tekokukat tuovat sisustukseen vehreyttä ja iloa – IKEA

IKEA SMYCKA -tekokukat ovat parhaimmillaan ympäri vuoden. Sisustuksessa ne tuovat hajutonta ja allergiavapaata vehreyttä koko kotiin.

IKEA SMYCKA -tekokukat ovat parhaimmillaan ympäri vuoden. Sisustuksessa ne tuovat hajutonta ja allergiavapaata vehreyttä koko kotiin. Katso muovikukka-valikoima ja tilaa verkkokaupasta.

SMYCKA Tekoköynnös, sisä-/ulkokäyttöön/muratti vihreä, …

SMYCKA Tekoköynnös, sisä-/ulkokäyttöön/muratti vihreä, 1.5 m – IKEA

SMYCKA Tekoköynnös, sisä-/ulkokäyttöön/muratti vihreä, 1.5 m Sopii erinomaisesti erilaisiin asetelmiin tai kattauksen viimeistelyyn tunnelman tuomiseksi. Erittäin aidonnäköinen tekoköynnös, joka pysyy yhtä vihreänä ja kauniina vuodesta toiseen. Sekä sisä- että ulkokäyttöön.

SMYCKA Tekoköynnös, sisä-/ulkokäyttöön Ruusu/ … – IKEA

SMYCKA Tekoköynnös, sisä-/ulkokäyttöön Ruusu/valkoinen, 1.5 m – IKEA

SMYCKA Tekoköynnös, sisä-/ulkokäyttöön Ruusu/valkoinen, 1.5 m Sopii erinomaisesti erilaisiin asetelmiin tai kattauksen viimeistelyyn tunnelman tuomiseksi. Erittäin aidonnäköinen tekoköynnös, joka pysyy yhtä vihreänä ja kauniina vuodesta toiseen. Sekä sisä- että ulkokäyttöön.

SMYCKA Tekokukka, tarhaneilikka, valkoinen – IKEA

SMYCKA Tekokukka, tarhaneilikka, valkoinen. Kuvittele aina tuoreen näköinen kukkakimppu, jota ei tarvitse hoitaa. Nämä kukat näyttävät niin aidoilta, että niiden tuoksun voi melkein haistaa.

SMYCKA Tekokukka, kirsikankukka, roosa – IKEA

SMYCKA Tekokukka, kirsikankukka, roosa. Aidonnäköinen tekokukka, joka säilyy vuodesta toiseen yhtä kauniina. Vartta on helppo taivuttaa, sillä se on ohutta teräsvaijeria.

SMYCKA Tekoköynnös, sisä-/ulkokäyttöön eukalyptus, 1.5 m

SMYCKA Tekokukkakimppu, sisä-/ulkokäyttöön vihreä

SMYCKA Tekokukkakimppu, sisä-/ulkokäyttöön vihreä – IKEA

SMYCKA Tekokukkakimppu, sisä-/ulkokäyttöön vihreä. Aidonnäköinen tekokukkakimppu, joka säilyy vuodesta toiseen yhtä kauniina. Kukkia voi taivutella ja asetella halutulla tavalla, koska niiden varsissa on rautalankaa.

SMYCKA Tekokukka, tarhaneilikka, roosa – IKEA

SMYCKA Tekokukka, tarhaneilikka, roosa. Aidonnäköinen tekokukka, joka säilyy vuodesta toiseen yhtä kauniina. Vartta voi lyhentää pihdeillä leikkaamalla.

SMYCKA Tekoseppele, sisä-/ulkokäyttöön pyökki, 22 cm

SMYCKA Tekoseppele, sisä-/ulkokäyttöön pyökki, 22 cm – IKEA

SMYCKA Tekoseppele, sisä-/ulkokäyttöön pyökki, 22 cm Tämä kranssi näyttää niin aidolta, että sen tuoksun voi melkein haistaa. Ripusta se oveen tai seinälle tai aseta se pöydälle kruunaamaan päivälliskattaus – kranssi parantaa tunnelmaa takuuvarmasti sijoituspaikasta riippumatta.

Keywords: ikea smycka