Ikea pinnasänky

Pinnasängyt – Pinnasänky ensisängyksi vauvalle – IKEA

Pinnasängyt – Pinnasänky ensisängyksi vauvalle – IKEA

SMÅGÖRA Pinnasänky, valkoinen, 60×120 cm Ajaton muotoilu, viistetyt reunat …

Pinnasänky takaa pienelle nukkujalle huolettomat unet. Pinnasängyt ovat turvallisia ja täyttävät tiukimmat standardit. Tutustu ja tule ostoksille!

Pinnasängyt & pinnasänkyjen patjat – IKEA

Vauvan sängyt takaavat huolettomat unet pienokaiselle – IKEA

Vauvansänky ja vauvansängyn patja valitaan usein jo ennen lapsen syntymää, eikä ihme, sillä hyvä vauvan sänky takaa hyvät unet koko perheelle. Katso valikoima!

SUNDVIK Pinnasänky, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

SUNDVIK Pinnasänky, valkoinen, 60×120 cm. Vauva voi nukkua samassa pinnasängyssä pitkään. Ajattoman muotoilun, kestävien materiaalien ja huolella valmistettujen yksityiskohtien lisäksi pohjaa voi laskea alaspäin ja yhden pitkän laidan voi irrottaa, kun lapsi kasvaa.

GULLIVER Pinnasänky, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

GULLIVER Pinnasänky, valkoinen, 60×120 cm. Ajaton pinnasänky, jonka käytännöllisten ominaisuuksien ansiosta vauva saa nukkua turvallisesti ja ajan myötä siirtyä käyttämään “oikeaa” sänkyä. Kun vauva kasvaa, sängyn pohjaa voi laskea alaspäin ja yhden pitkän laidan voi irrottaa.

Viihtyisä pinnasänky, joka kasvaa vauvan mukana – IKEA

Tässä pinnasängyssä lapsi voi nukkua monen vuoden ajan, sillä sängyn pohjaa voi laskea alaspäin ja yhden laidan voi irrottaa, kun lapsi kasvaa. Lisäksi sänky on suunniteltu ajattomaksi ja valmistettu huolella kestävistä materiaaleista.

SNIGLAR Pinnasänky, pyökki, 60×120 cm – IKEA

SNIGLAR Pinnasänky, pyökki, 60×120 cm. Vauvasi nukkuu pinnasängyssä turvallisesti ja mukavasti. Valmistettu massiivipyökistä, kulutusta kestävästä ja uusiutuvasta luonnonmateriaalista, joka on hellävarainen niin lompakollesi kuin planeetallekin.

GONATT Pinnasänky vetolaatikolla, valkoinen, 60×120 cm

GONATT Pinnasänky vetolaatikolla, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

GONATT Pinnasänky vetolaatikolla, valkoinen, 60×120 cm Tämän pinnasängyn laatu tuntuu ja näkyy sen jokaisessa yksityiskohdassa. Pehmeät muodot, kestävät materiaalit ja tukeva rakenne, johon kuuluu käteviä ominaisuuksia sekä tilava alalaatikko. Sängyn pohja voidaan säätää kahdelle eri korkeudelle.

SMÅGÖRA Pinnasänky, valkoinen, 60×120 cm – IKEA

SMÅGÖRA Pinnasänky, valkoinen, 60×120 cm Ajaton muotoilu, viistetyt reunat ja pehmeämuotoiset pyöristetyt kulmat. Yhtä turvallinen kuin muutkin pinnasänkymme mutta vielä hieman mukavampi lompakollesi. Sängyn pohja voidaan säätää kahdelle eri korkeudelle.

Vauvanhuoneen kalusteet & vauvan kalusteet – Tilaa – IKEA

Vauvanhuoneen kalusteet & vauvan kalusteet – Tilaa – IKEA

Etsitkö vauvanhuoneen kalusteita? Meillä on paljon vauvan kalusteita, joista voit valita tyyliisi sopivat vauvanhuoneen kalusteet. Suunnittele edullinen vauvan huone!

Keywords: ikea pinnasänky, pinnasänky ikea, ikea vauvan sänky, ikea stuva pinnasänky, vauvan sänky ikea, ikea vauvansänky, ikea pinnasängyt, ikea häkkisänky