Ikea palapeili

LOTS Peili, 30×30 cm – IKEA

Peilit luovat tilan tuntua asuntoon koosta riippumatta. Kaunis ja tyylikäs peili on loistava sisustuselementti. Meiltä myös eteispeili. Tutustu!

LOTS Peili, 30×30 cm. Peilit ovat helppo keino saada pienikin huone tuntumaan suuremmalta. Neliöitä lisäämällä saat luotua sen kokoisen ja muotoisen peilin kuin haluat.

Peilit heijastavat tyyliäsi – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Peilit heijastavat tyyliäsi – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Seinälle ripustettavat peilit. Seinäpeili tuo kotiisi avaruutta ja uutta ilmettä. Seinäpeilin onkin nopea ja helppo tapa antaa seinällä uusi ja tyylikäs ilme.

Peilit luovat tilan tuntua asuntoon koosta riippumatta. Kaunis ja tyylikäs peili on loistava sisustuselementti. Meiltä myös eteispeili. Tutustu!

BLODLÖNN Peili, 30×30 cm – IKEA

Koristepeilit. Koristepeili on kuin huoneen koru ja kruununjalokivi. Sen ansiosta tylsäänkin tilaan saa käytännöllistä kauneutta, joka ei vie yhtään …

BLODLÖNN Peili, 30×30 cm Peilit ovat helppo keino saada pienikin huone tuntumaan suuremmalta. Neliöitä lisäämällä saat luotua sen kokoisen ja muotoisen peilin kuin haluat. Muokattavissa lisäpaloilla halutun kokoiseksi ja muotoiseksi. Peili on helppo kiinnittää seinään kaksipuolisella teipillä.

LÖNSÅS Peili, 21×30 cm – IKEA

LÖNSÅS Peili, 21×30 cm Yksinkertainen ja tyylikäs LÖNSÅS-peili sopii kotiin kuin kotiin. Yksilöllistä ilmettä siihen saa monilla kehyksillämme. Kun peili ripustetaan osaksi tauluseinää, katsojakin on kuin taideteos! Peili on helppo kiinnittää seinään kaksipuolisella teipillä.

Seinäpeili tuo ilmettä ja avaruutta – IKEA

Seinäpeili tuo ilmettä ja avaruutta – IKEA

Seinäpeili antaa kotiisi uutta ilmettä ja avaruutta. Seinäpeili sopii kotisi kaikkiin huoneisiin. Tutustu erilaisiin seinäpeili vaihtoehtoihin.

NISSEDAL Peili, valkoinen, 40×150 cm – IKEA

NISSEDAL Peili, valkoinen, 40×150 cm. Ajaton muotoilu sopii niin olohuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Voit ripustaa peilin vaaka- tai pystysuoraan – ja jos asennat sen saranoiden avulla, takana oleviin koukkuihin voi ripustaa avaimia ja muita pikkutavaroita.

LÄRBRO Peili, 48×60 cm – IKEA

LÄRBRO Peili, 48×60 cm Seinäpeili on käytännöllinen, ja se voi tehdä huoneesta isomman ja valoisamman näköisen. LÄRBO-peilin selkeä muotoilu näyttää hyvältä kaikkialla ja sopii moneen tyyliin. Soveltuu kaikkialle kotiin. Testattu ja hyväksytty kylpyhuonekäyttöön.

Suuri peili muuttaa huoneen – löydä iso kokovartalopeili

Suuri peili muuttaa huoneen – löydä iso kokovartalopeili – IKEA

Suuri peili muuttaa huoneen avaraksi ja valoisaksi. Isolla peilillä voit nopeasti antaa lähes koko huoneelle uuden ilmeen. Tutustu kokovartalopeileihin!

Koristepeili on kuin huoneen koru – IKEA

Koristepeili on kuin huoneen koru – IKEA

Koristepeili on peilimalli, jossa on näyttävyyttä vaikka muille jakaa. Kaunis koristepeili on kuin huoneen koru. Tutustu valikoimiimme!

Keywords: ikea palapeili, ikea lots, lots ikea, palapeili ikea