Ikea niskatyyny

LÅNESPELARE Niskatyyny – IKEA

Tämä pehmeä niskatyyny mukautuu niskasi muotoihin, tukee mukavasti ja auttaa rentoutumaan pelien välissä. Helppo kiinnittää useimpiin peli- ja työtuoleihin, …

LÅNESPELARE Niskatyyny Tämä pehmeä niskatyyny mukautuu niskasi muotoihin, tukee mukavasti ja auttaa rentoutumaan pelien välissä. Helppo kiinnittää useimpiin peli- ja työtuoleihin, joissa on korkea selkänoja. Säädettävän kiinnityshihnan avulla tyynyn saa helposti muotoiltua niskan ympärille.

Sohvien niskatyynyt & lisätarvikkeet – IKEA

Sohvien niskatyynyt & lisätarvikkeet – IKEA

Niskatyyny, nahanhoitosetti tai käsinojatarjotin uudistavat sohvasi kädenkäänteessä. Katso kaikki sohvien lisätarvikkeet.

Kaipaako sohvasi pientä päivitystä? Niskatyyny, nahanhoitosetti tai käsinojatarjotin uudistavat sohvasi kädenkäänteessä. Katso kaikki sohvien lisätarvikkeet.

VIMLE Niskatyyny, Gunnared keskiharmaa – IKEA

VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös sohvaa on helppo muokata.

VIMLE Niskatyyny, Gunnared keskiharmaa VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös sohvaa on helppo muokata. Korottaa VIMLE-sohvan selkänojaa, jolloin istuminen on mukavampaa ja sohva tukee myös niskaa.

VIMLE Niskatyyny, Grann/Bomstad musta – IKEA

VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan. Helli niskaasi ja lisää sohvasi selkänojan korkeutta tällä niskatuella.

VIMLE Niskatyyny, Grann/Bomstad musta.

VIMLE Niskatyyny, Hallarp harmaa – IKEA

Tämä päällinen on valmistettu Hallarp-puuvilla-polyesterikankaasta. Päällinen on pehmeä, miellyttävän tuntuinen ja kestävä – ja teksturoitu kangas on kudottu …

VIMLE Niskatyyny, Hallarp harmaa VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös sohvaa on helppo muokata. Korottaa VIMLE-sohvan selkänojaa, jolloin istuminen on mukavampaa ja sohva tukee myös niskaa.

VIMLE Niskatyyny, Saxemara mustansininen – IKEA

VIMLE Niskatyyny, Saxemara mustansininen VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös …

VIMLE Niskatyyny, Saxemara mustansininen VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös sohvaa on helppo muokata. Korottaa VIMLE-sohvan selkänojaa, jolloin istuminen on mukavampaa ja sohva tukee myös niskaa.

VIMLE Niskatyyny, Saxemara vaaleansininen – IKEA

VIMLE Niskatyyny, Saxemara vaaleansininen VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös …

VIMLE Niskatyyny, Saxemara vaaleansininen VIMLE-sohvasarja koostuu osista, joita voi yhdistellä omien tarpeidensa mukaan – ja tarpeiden muuttuessa myös sohvaa on helppo muokata. Korottaa VIMLE-sohvan selkänojaa, jolloin istuminen on mukavampaa ja sohva tukee myös niskaa.

JÄTTEBO Niskatyynyn päällinen, Samsala harmaanbeige – IKEA

JÄTTEBO Niskatyynyn päällinen, Samsala harmaanbeige Pehmän tuntuinen, paksu ja erityisen leveävakoinen samettikangas, jolla on mukava istua.

JÄTTEBO Niskatyynyn päällinen, Samsala harmaanbeige Pehmän tuntuinen, paksu ja erityisen leveävakoinen samettikangas, jolla on mukava istua. Kankaalla on syvä rakenne ja pieni kiilto, ja sen voi irrottaa ja pestä koneessa.

JÄTTEBO Niskatuki, Samsala harmaa/beige – IKEA

JÄTTEBO Niskatuki, Samsala harmaanbeige – IKEA

JÄTTEBO Niskatuki, Samsala harmaa/beige Nauti elokuvailloista ja rennosta oleskelusta ystävien kanssa JÄTTEBO-moduulisohvalla.

JÄTTEBO Niskatuki, Samsala harmaanbeige Nauti elokuvailloista ja rennosta oleskelusta ystävien kanssa JÄTTEBO-moduulisohvalla. Yhdistä tämä monipuolinen niskatuki muihin sohvan osiin – ja käytä sitä jopa ristiselän tukena, käsinojana tai tyynynä päiväunilla.

Keywords: ikea niskatyyny