Ikea neiden

NEIDEN Sängynrunko, mänty/Luröy, 90×200 cm – IKEA

Luonnollinen massiivipuu on kaunista sellaisenaan, ja sitä voi hyvin myös tuunata petsaamalla, maalaamalla tai vahaamalla. Sängynrungon alle mahtuu myös …

NEIDEN Sängynrunko, mänty/Luröy, 90×200 cm Luonnollinen massiivipuu on kaunista sellaisenaan, ja sitä voi hyvin myös tuunata petsaamalla, maalaamalla tai vahaamalla. Sängynrungon alle mahtuu myös säilytyslaatikoita. Sängyn alusta on helppo imuroida puhtaaksi.

NEIDEN Sängynrunko, mänty, 140×200 cm – IKEA

NEIDEN Bed frame, pine/Luröy, Standard Double The natural solid wood is beautiful as it is or you can make it more personal by staining, painting or waxing …

NEIDEN Sängynrunko, mänty, 140×200 cm Luonnollinen massiivipuu on kaunista sellaisenaan, ja sitä voi hyvin myös tuunata petsaamalla, maalaamalla tai vahaamalla. Sängynrungon alle mahtuu myös säilytyslaatikoita. Sängyn alusta on helppo imuroida puhtaaksi.

NEIDEN Sängynrunko, mänty/Lindbåden, 90×200 cm – IKEA

NEIDEN Bed frame, pine/Luröy, Full The natural solid wood is beautiful as it is or you can make it more personal by staining, painting or waxing it.

NEIDEN Sängynrunko, mänty/Lindbåden, 90×200 cm Kompakti malli sopii pieniin tiloihin ja matalan katon alle, joten voit hyödyntää käytettävissä olevan tilan tehokkaasti. Kestävän massiivimännyn syykuvion ja värin luonnolliset vaihtelut antavat jokaiselle tuotteelle yksilöllisen ilmeen.

NEIDEN Sängynrunko, mänty, Luröy, 140×200 cm – IKEA

NEIDEN Sängynrunko, mänty, Luröy, 140×200 cm. Luonnollinen massiivipuu on kaunista sellaisenaan, ja sitä voi hyvin myös tuunata petsaamalla, maalaamalla tai vahaamalla. Sängynrungon alle mahtuu myös säilytyslaatikoita.

NEIDEN Sängynrunko, mänty/Lindbåden, 140×200 cm – IKEA

NEIDEN Sängynrunko, mänty/Lindbåden, 140×200 cm Luonnollinen massiivipuu on kaunista sellaisenaan, ja sitä voi hyvin myös tuunata petsaamalla, maalaamalla tai vahaamalla. Sängynrungon alle mahtuu myös säilytyslaatikoita. Sängyn alusta on helppo imuroida puhtaaksi.

NEIDEN Bed frame, pine/Luröy, Standard Double – IKEA

NEIDEN Bed frame, pine/Luröy, Standard Double The natural solid wood is beautiful as it is or you can make it more personal by staining, painting or waxing it. Also, the bed frame is high enough so you can place storage boxes underneath.

NEIDEN Bed frame, pine/Luröy, Full – IKEA

NEIDEN Bed frame, pine/Luröy, Full The natural solid wood is beautiful as it is or you can make it more personal by staining, painting or waxing it. Also, the bed frame is high enough so you can place storage boxes underneath.

NEIDEN Bed frame, pine, Twin – IKEA

NEIDEN Bed frame, pine, Twin. The natural solid wood is beautiful as it is or you can make it more personal by staining, painting or waxing it. Also, the bed frame is high enough so you can place storage boxes underneath.

Ikea Neiden sänky – Tori

Keywords: ikea neiden, neiden ikea