Ikea klädställning

Klädställningar och klädhängare – IKEA

Klädställningar och klädhängare – IKEA

Med klädhängare och klädställning är det enkelt att organisera dina kläder och frigöra plats i ditt hem. De finns i en massa olika stilar för att matcha din …

Ta kontroll över dina kläder och accessoarer med hjälp av våra klädhängare, klädstänger och klädställningar. Med klädhängare och klädställning är det enkelt att organisera dina kläder och frigöra plats i ditt hem. De finns i en massa olika stilar för att matcha din smak.

RIGGA Klädställning, vit – IKEA

Hatthyllor som enkelt förvarar hattar, mössor och halsdukar.

RIGGA Klädställning, vit. Du kan enkelt justera höjden efter behov eftersom klädställningen går att klicka fast på 6 olika nivåer. På hyllan nedtill finns plats för lådor eller 4 par skor.

MULIG Klädställning, vit, 99×46 cm – IKEA

MULIG Klädställning, vit, 99×46 cm. Plastfötterna skyddar underlaget mot repor.

Klädhängare & skoförvaring – IKEA

Klädhängare & skoförvaring – IKEA

Klädhängare och skoförvaring till överkomliga priser. Få ordning på dina kläder på en stadig klädstång. Handla online eller i butik idag.

TURBO Klädställning, inom-/utomhus, svart – IKEA

TURBO Klädställning, inom-/utomhus, svart. Kan användas både inomhus och utomhus. Enkel att montera – bara att klicka i och ur.

Klädställning som kan rullas – IKEA

Med den här stålställningen med hjul kommer du lätt åt dina kläder, och du kan nästan alltid trycka in litet mer. Här finns också plats för skor och lådor på hyllan längst ned och eftersom du kan rulla runt ställningen, är den lätt att rengöra.

En prydlig och elegant klädställning som passar i alla …

En prydlig och elegant klädställning som passar i alla utrymmen – IKEA

Varje hörn i ditt hem kan förvandlas till en elegant förvaringsyta. Det hjälper dig att spara utrymme och hålla dina personliga tillhörigheter inom räckhåll. Klädställningen TURBO är en praktisk produkt med kompakt form och minimalistisk design för ditt moderna sovrum. Den stadiga men nätta metallstommen är lätt och kan monteras snabbt och enkelt med ett klick. Produkten är utrustad med hjul, så du kan flytta den från ett rum till ett annat, beroende på hur du vill använda den. Kombinera med galgarna BUMERANG för att hänga upp kläderna så de slipper bli skrynkliga. Den eleganta svarta nyansen gör att TURBO smidigt matchar andra delar i rummet, som taklampan KNIXHULT, och skapar en mysig ton i rummet.

En stabil klädställning som håller kläderna fräscha … – IKEA

En stabil klädställning som håller kläderna fräscha och snygga – IKEA

Dina jackor, tröjor och kappor hålls fräscha och snygga på den stadiga klädställningen TURBO. Vare sig du tycker att du har kläder liggande överallt i huset, eller bara behöver en extra stång för vinterkläderna, är den här ställningen perfekt. Oavsett var du vill ha klädställningen kan du tack vare hjulen flytta den vart du vill. Du kan utöka den här ställningen med en hängande förvaring som kan förvara dina skor och allt annat som inte kräver en hängare. Du behöver inte bara vara inomhus eftersom klädställningen TURBO även kan användas utomhus.

Hatthyllor för hattar och mössor – Köp online idag – IKEA

Hatthyllor för hattar och mössor – Köp online idag – IKEA

Hatthyllor som enkelt förvarar hattar, mössor och halsdukar. Köp en svart eller vit hatthylla idag, online eller i varuhus.

Keywords: ikea klädställning