Ikea kirjateline

FLISAT Kirjateline – IKEA

Kauniin luonnollista puuta lastenhuoneeseen. Mänty, josta FLISAT-sarjan lasten huonekalut on valmistettu, kestää kovaa käyttöä ja ikääntyy kauniisti.

FLISAT Kirjateline Matalan kirjahyllyn ansiosta lapsi ylettyy kirjoihinsa. Kirja on myös helpompi valita, kun kaikki kannet ovat näkyvillä. Jos valinta on kuitenkin liian vaikea, hyllyn voi ottaa mukaan lukunurkkaan. Telineessä lempikirjat ovat mukavasti esillä ja lapsen ulottuvilla.

FLISAT Seinähylly, 70x9x16 cm – IKEA

Lastenhuoneen säilytyskalusteet ovat kenties paras säilytysratkaisu lastenhuoneeseen. Tutustu laajaan valikoimaan, tilaa verkkokaupastamme tai tule …

FLISAT Seinähylly, 70x9x16 cm. Avohyllystä lapsi löytää lempikirjansa helposti. Lapsen korkeudelle ripustettuna lapsi ylettyy kirjoihin kätevästi itse.

FLISAT-sarja – Lasten puiset huonekalut – IKEA

FLISAT – Lasten puiset huonekalut – IKEA

Tervetuloa tutustumaan lastenhuoneen vinkkeihin ja ideoihin! Kaikkea vauvan ensimmäisistä päivistä siihen, miten kasvavat lapset pitävät tavaransa siististi …

FLISAT – lasten puiset huonekalut on valmistettu männystä ja niiden laatuun ja ulkonäköön on panostettu paljon.

VIVALLA Teline tabletille, bambuvaneri, 26×17 cm – IKEA

VIVALLA Teline tabletille, bambuvaneri – IKEA

VIVALLA Teline tabletille, bambuvaneri. Telineen voi laittaa joko pöydälle tai ripustaa seinälle, jolloin työtasolta vapautuu tilaa. Sopii taulutietokoneen lisäksi myös reseptikirjalle.

Lastenhuoneen säilytyskalusteet – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Lastenhuoneen säilytyskalusteet – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Lastenhuoneen säilytyskalusteet ovat kenties paras säilytysratkaisu lastenhuoneeseen. Tutustu laajaan valikoimaan, tilaa verkkokaupastamme tai tule tavarataloon.

Toimistotarvikkeet – Tilaa konttoritarvikkeet meiltä – IKEA

Toimistotarvikkeet – Tilaa konttoritarvikkeet meiltä – IKEA

Toimistotarvikkeet, kuten kirjoitusalusta, lattiasuojus tai lomakelaatikko tarpeen? Järjestä konttoritarvikkeet ja työpöydän tarvikkeet helposti.

Mukava paikka keskittymiseen – IKEA

Mukavassa lasten työtuolissa on vaahtomuovinen istuin ja selkänoja, joten siinä jaksaa työstää tärkeää esseetä tai tehdä muita läksyjä pitkäänkin.

BERGIG Kirjahylly + säilytystila, valkoinen – IKEA

BERGIG Kirjahylly + säilytystila, valkoinen Tässä kirjahyllyssä on kaksi avointa hyllyä ja tilava laatikko kirjoja ja leluja varten. Tavarat ovat pienessä tilassa ja korkeudella, jolle lapsi ylettää itse, jotta leikkiminen ja siivoaminen on helpompaa.

Lastenhuoneen vinkit ja ideat – IKEA

Etsitkö ideoita lastenhuoneen sisustukseen? Inspiroidu lastenhuoneen sisustuksesta ja tutustu huonekaluihin, jotka sopivat kaikkiin lapsen ikävaiheisiin.

Keywords: ikea kirjateline