Ikea kassi

IKEA-kassi & rengaspussit kaikenlaiseen säilytykseen

IKEA-kassi & rengaspussit kaikenlaiseen säilytykseen – IKEA

Perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi, sillä se jaksaa kantaa painaviakin kuormia. Meiltä myös rengaspussit muut säilytyspussit!

FRAKTA Kassi, iso, sininen, 71 l – IKEA

FRAKTA Kassi, iso, sininen, 71 l. 30 vuotta valikoimassamme ollut perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi. Se on iso, vahva ja jaksaa kantaa painaviakin kuormia.

Ostoskassit & olkalaukut – Moneen tarkoitukseen – IKEA

Ostoskassit & olkalaukut – Moneen tarkoitukseen – IKEA

Olkalaukku on varmasti maailman ahkerin kantamus. Löydä valikoimasta ostoskassit eri tarkoitukseen ja mukava tote laukku. Tutustu ja tule ostoksille!

GÖRSNYGG Kassi, iso, vaalea beige, 57x37x39 cm/71 l

GÖRSNYGG Kassi, iso, vaalea beige, 57x37x39 cm/71 l – IKEA

GÖRSNYGG Kassi, iso, vaalea beige, 57x37x39 cm/71 l Kestävä kassi on kätevästi mukana ostoksilla, pyykinpesussa, reissussa tai muutossa. Raidallisten eri pituisten sankojen ansiosta se on myös hyvännäköinen eli ruotsiksi GÖRSNYGG. Helppo pitää puhtaana. Huuhtelu ja kuivatus riittävät.

FRAKTA Kassi, pieni, sininen, 45x18x45 cm/36 l – IKEA

FRAKTA Kassi, pieni, sininen, 45x18x45 cm/36 l Tämä suositun FRAKTA-kassin pienempi versio on aivan yhtä vahva ja kestävä kuin esikuvansa. Kassia voi kantaa joko kädessä tai olkapäällä. Helppo pitää puhtaana. Huuhtelu ja kuivatus riittävät. Kokoon taitettava. Helppo säilyttää.

FRAKTA Kärrylaukku, sininen, 73x35x30 cm76 l – IKEA

FRAKTA Kärrylaukku, sininen, 73x35x30 cm76 l 30 vuotta valikoimassamme ollut perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi. Se on iso, vahva ja jaksaa kantaa painaviakin kuormia. Oli kyseessä sitten shoppailu, pyykinpesu tai retki rannalle – IKEA-kassi kulkee siellä, missä sinäkin.

KNALLA Kassi, musta, valkoinen – IKEA

KNALLA Kassi, musta, valkoinen. Erinomainen niin vaatteiden, ruokaostosten kuin kierrätysjätteidenkin kuljettamiseen. Suuaukko on suljettavissa vetoketjulla.

STORSTOMMA Kassi, iso, monivärinen, 71 l – IKEA

STORSTOMMA Kassi, iso, monivärinen, 71 l Meidän mielestämme jokaisen pitäisi saada olla juuri sellainen kuin on, ja tämä sateenkaaren väreissä loistava kassi tukee sanomaamme. Kassi muistuttaa FRAKTA-kassia, joka on kaikkien aikojen myydyin tuotteemme. Kokoon taitettava. Helppo säilyttää.

SÄCKKÄRRA Kassi, vihreä, 37x57x39 cm/71 l – IKEA

SÄCKKÄRRA Kassi, vihreä, 37x57x39 cm/71 l Tämä tilava, raidallisilla kahvoilla varustettu kassi sopii yhtä hyvin pyykinpesuun ja ostosreissulle. Helppo kantaa, puhdistaa ja taittaa kokoon säilytystä varten. Helppo pitää puhtaana. Huuhtelu ja kuivatus riittävät. Kokoon taitettava. Helppo säilyttää.

Keywords: ikea kassi, ikea kassit, ikea säilytyskassi