Ikea kassi vetoketjulla

KNALLA Kassi, musta, valkoinen – IKEA

21.6.2021 — Muuten laukun kangas on kaunista vaaleaa puoliksi pellavaista ja puoliksi puuvillaista kangasta, ja se suljetaan vetoketjulla. Reilu-laukku …

KNALLA Kassi, musta, valkoinen. Erinomainen niin vaatteiden, ruokaostosten kuin kierrätysjätteidenkin kuljettamiseen. Suuaukko on suljettavissa vetoketjulla.

FRAKTA Kärrylaukku, sininen, 73x35x30 cm76 l – IKEA

FRAKTA Kärrylaukku, sininen, 73x35x30 cm76 l 30 vuotta valikoimassamme ollut perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi. Se on iso, vahva ja jaksaa kantaa painaviakin kuormia. Oli kyseessä sitten shoppailu, pyykinpesu tai retki rannalle – IKEA-kassi kulkee siellä, missä sinäkin.

IKEA-kassi & rengaspussit kaikenlaiseen säilytykseen

IKEA-kassi & rengaspussit kaikenlaiseen säilytykseen – IKEA

Perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi, sillä se jaksaa kantaa painaviakin kuormia. Meiltä myös rengaspussit muut säilytyspussit!

Ostoskassit & olkalaukut – Moneen tarkoitukseen – IKEA

Ostoskassit & olkalaukut – Moneen tarkoitukseen – IKEA

Olkalaukku on varmasti maailman ahkerin kantamus. Löydä valikoimasta ostoskassit eri tarkoitukseen ja mukava tote laukku. Tutustu ja tule ostoksille!

GÖRSNYGG Kassi, sininen, 40x30x60 cm/72 l – IKEA

GÖRSNYGG Kassi, sininen, 40x30x60 cm/72 l Kestävään kassiin mahtuu paljon tavaraa, ja tyhjänä se vie vain vähän tilaa. Kätevässä arkikassissa on sekä siniraitaiset kahvat että olkahihnat, joten sitä voi kantaa sekä kädessä että selässä. Helppo pitää puhtaana. Pyyhkiminen kostealla liinalla riittää.

FRAKTA Kassi, iso, sininen, 71 l – IKEA

FRAKTA Kassi, iso, sininen, 71 l. 30 vuotta valikoimassamme ollut perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi. Se on iso, vahva ja jaksaa kantaa painaviakin kuormia.

2 x tyylikäs Ikea-kassi – Homevialaura

Kaksi vaihtoehtoa Ikea-kassille: ILOA Reilu -laukku ja Gauhar Helsinki -pellavaviikonloppulaukku.

Avainsana: Ikea-kassi – Homevialaura

Ikea-kassin käyttötavat – 24 käyttötarkoitusta Fraktalle

Ikea-kassin käyttötavat – 24 käyttötarkoitusta Fraktalle – Vapaalla – Ilta-Sanomat

Onko mitään, mihin Ikean legendaarista kassia ei voisi käyttää? Tuskin.

Keywords: ikea kassi vetoketjulla, ikea-kassi vetoketjulla