Ikea jällby

JÄLLBY Ripustinsarja, tekstiiliä messingöity, 1.4 m – IKEA

JÄLLBY Ripustinsarja, tekstiiliä messingöity, 1.4 m Tätä ripustinsarjaa voi käyttää koristelampun tai lampunvarjostimen kanssa. Kummassakin tapauksessa saadaan yksilöllinen ja perinteikäs, tekstiilijohdolla varustettu valaisin.

JÄLLBY Ripustinsarja, tekstiiliä nikkelöity, 1.4 m – IKEA

JÄLLBY Ripustinsarja, tekstiiliä nikkelöity, 1.4 m Tätä ripustinsarjaa voi käyttää koristelampun tai lampunvarjostimen kanssa. Kummassakin tapauksessa saadaan yksilöllinen ja perinteikäs, tekstiilijohdolla varustettu valaisin.

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, savunharmaa lasi/ …

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, savunharmaa lasi/messingöity – IKEA

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, savunharmaa lasi/messingöity Ajaton tyylikäs kattovalaisin, jonka pehmeästi muotoiltu varjostin on suupuhallettua savulasia. Täydennä haluamallasi lampulla ja ripusta valaisin ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle. Miltä näyttäisi useampi valaisin rivissä?

JÄLLBY Upphäng, textil förmässingad, 1.4 m – IKEA

JÄLLBY Upphäng, textil förmässingad, 1.4 m Det här upphänget kan du använda antingen med en dekorativ ljuskälla eller kombinera med en lampskärm. Oavsett vilket får du en personlig lampa med textilsladd och ett traditionellt utseende.

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, kirkas lasi/nikkelöity

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, kirkas lasi/nikkelöity – IKEA

JAKOBSBYN / JÄLLBY Kattovalaisin, kirkas lasi/nikkelöity Ajaton selkeälinjainen kattovalaisin, jonka pehmeästi muotoiltu varjostin on suupuhallettua kirkasta lasia. Täydennä haluamallasi lampulla ja ripusta valaisin ruokapöydän tai keittiösaarekkeen ylle. Miltä näyttäisi useampi valaisin rivissä?

JÄLLBY Upphäng, textil förnicklad, 1.4 m – IKEA

JÄLLBY Upphäng, textil förnicklad, 1.4 m Det här upphänget kan du använda antingen med en dekorativ ljuskälla eller kombinera med en lampskärm. Oavsett vilket får du en personlig lampa med textilsladd och ett traditionellt utseende.

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin, kaksoispallo nikkelöity

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin, kaksoispallo nikkelöity – IKEA

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin, kaksoispallo nikkelöity Tämä led-lamppu levittää lämmintä, hehkuvaa valoa kuin kuutamo tyynenä kesäyönä. Musta ripustin sarja ja tekstiilijohto tekevät lampusta kauniin katseenvangitsijan. Lamppu palaa täysin kirkkaasti heti, kun se sytytetään.

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin+lamppu, nikkelöity …

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin+lamppu, nikkelöity pallonmuotoinen, lasivuorattu – IKEA

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin+lamppu, nikkelöity pallonmuotoinen, lasivuorattu Pallonmuotoinen led-lamppu on raidallista savulasia, ja siinä on spiraalinmuotoinen hehkulanka. Lamppu levittää pehmeää valoa ja näyttää persoonalliselta myös silloin, kun valoa ei ole sytytetty.

JÄLLBY / LUNNOM Kattovalaisin+lamppu, messingöity …

JÄLLBY / LUNNOM Kattovalaisin+lamppu, messingöity pallonmuotoinen/kirkas – IKEA

JÄLLBY / LUNNOM Kattovalaisin+lamppu, messingöity pallonmuotoinen/kirkas Etsitkö huomiota herättävää kattovalaisinta? Tässä valaisimessa on messinginvärinen lampunkanta, musta tekstiilipäällysteinen johto ja led-lamppu, jonka hyvin erottuva hehkulanka loistaa kauniisti kirkkaan lasin läpi.

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin+lamppu, messingöity …

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin+lamppu, messingöity/ellipsimuoto monivärinen – IKEA

JÄLLBY / MOLNART Kattovalaisin+lamppu, messingöity/ellipsimuoto monivärinen Tässä kauniissa kattovalaisimessa on messinginvärinen lampunkanta ja soikea, monivärinen led-lamppu, joka näyttää hohtavalta saippuakuplalta, kun kierrehehkulangat hohtavat kaksoislasin läpi. Lamppu ei ole himmennettävä.

Keywords: ikea jällby