Ikea bekväm

BEKVÄM Porrasjakkara, valkoinen, 50 cm – IKEA

BEKVÄM Porrasjakkara, valkoinen – IKEA

BEKVÄM Porrasjakkara, valkoinen. Ylimmällä hyllyllä säilössä oleviin tavaroihin on välillä hankala päästä käsiksi. Tämä porrasjakkara auttaa kurkottamaan korkeuksiin ja on samalla myös ilo silmälle.

BEKVÄM Porrasjakkara, haapa – IKEA

BEKVÄM Porrasjakkara, haapa. Ylimmällä hyllyllä säilössä oleviin tavaroihin on välillä hankala päästä käsiksi. Tämä porrasjakkara auttaa kurkottamaan korkeuksiin ja on samalla myös ilo silmälle.

BEKVÄM Tarjoiluvaunu/apupöytä, koivu, 58×50 cm – IKEA

BEKVÄM Tarjoiluvaunu/apupöytä, koivu – IKEA

BEKVÄM Tarjoiluvaunu/apupöytä, koivu. Siirrettävä säilytys-, lasku- ja työskentelytaso. Massiivipuuta, kestävää luonnonmateriaalia.

BEKVÄM Maustehylly, haapa – IKEA

BEKVÄM Maustehylly, haapa Tähän hyllyyn saa mausteet järjestykseen tai vaikkapa lempikeittokirjan kauniisti esille. Puinen maustehylly on sekä käytännöllinen että tyylikäs, ja se tekee tyhjästä seinästä heti kodikkaamman näköisen. Kätevä tapa säilyttää mausteita: vapauttaa tilaa työtasolta.

BEKVÄM Porrasjakkara, 3 porrasta, pyökki, 63 cm – IKEA

BEKVÄM Porrasjakkara, 3 porrasta, pyökki, 63 cm Ylimmällä hyllyllä säilössä oleviin tavaroihin on välillä hankala päästä käsiksi. Tämä porrasjakkara auttaa kurkottamaan korkeuksiin ja on samalla myös ilo silmälle. Helppo taittaa kokoon tilan säästämiseksi.

BEKVÄM Porrasjakkara, musta – IKEA

BEKVÄM Porrasjakkara, musta. Ylimmällä hyllyllä säilössä oleviin tavaroihin on välillä hankala päästä käsiksi. Tämä porrasjakkara auttaa kurkottamaan korkeuksiin ja on samalla myös ilo silmälle.

BEKVÄM Köksstege/pall, vit, 50 cm – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, vit – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, vit. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

BEKVÄM Porrasjakkara, 3 porrasta, musta, 63 cm – IKEA

BEKVÄM Porrasjakkara, 3 porrasta, musta, 63 cm Ylimmällä hyllyllä säilössä oleviin tavaroihin on välillä hankala päästä käsiksi. Tämä porrasjakkara auttaa kurkottamaan korkeuksiin ja on samalla myös ilo silmälle. Helppo taittaa kokoon tilan säästämiseksi.

BEKVÄM Rullbord, björk, 58×50 cm – IKEA

BEKVÄM Rullbord, björk – IKEA

BEKVÄM Rullbord, björk. Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial som kan slipas och ytbehandlas vid behov. Ger flyttbar extra förvarings-, avställnings- och arbetsyta.

Keywords: ikea bekväm